FOTO: srpskainfo.com / Juan Carlos Hidalgo/EPA

Fudbaler Luka Jović u centru je pažnje javnosti, kako zbog svojih sportskih uspkeha, tako i zbog privatnog života. Luka rijetko govori o porodici, a pored majke Svetlane i oca Milana, veoma je vezan za stariju sestru Milijanu.

Luka trenutno zbog profesionalnog angažmana živi u Madridu, gdje ga porodica posjećuje. Njegova sestra Milijana se iz rodne Bijeljine preselila u Beograd, gdje studira, a brata posjećuje kad god joj obaveze na fakultetu to dozvole i bodri ga na utakmicama.

– Uvijek je neko ovde, sestra mi je bila prošle nedjelje, tata i mama su boravili čim sam stigao u Madrid, ali oni nemaju mnogo vremena, kao ni sestra koja ide na fakultet – ispričao je Luka u emisiji “Lično nezvanično”.

View this post on Instagram

#halamadrid ⚽️⚽️⚽️

A post shared by Milijana Jovic (@milla_jovic) on

 

Sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, Milijana Jović do ušiju je zaljubljena u dečka Đorđa.

Milijana je izuzetno vezana i za Lukinog sina Davida, kojeg je fudbaler dobio sa bivšom izabranicom Anđelom Manitašević.

Luka je priznao da je raskinuo vezu sa Sofijom Milošević, a ono što je zanimljivo jeste da manekenka na Instagramu redovno lajkuje fotografije njegove sestre Milijane.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )