FOTO: glassrpske

Pjevačica Aleksandra Kovač, ćerka Kornelija Kovača koji je u utorak preminuo u 81. godini, oglasila se na društvenim mrežama i saopštila dan sahrane poznatog kompozitora.

"Dragi prijatelji, sahrana našeg voljenog tate će se održati u subotu, 17. septembra, u 14 časova, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Okupljanje rodbine i prijatelja je u 13 sati u Glavnoj kapeli na Novom groblju. S obzirom da će na sahrani biti starijih ljudi, tatinih kolega i prijatelja, i onih narušenog zdravlja, a da korona virus i dalje odnosi živote, molim sve koji žele da dođu, da se obavezno pridržavaju svih epidemioloških mera, nose maske i održavaju fizičku distancu. Moramo paziti jedni na druge, jer nepažnja, glupost i bahatost mnogih su nas sve mnogo koštale. Hvala vam unapred", napisala je ona.
 
Podsjetimo, Kornelije Kovač preminuo je u utorak u kovid bolnici u Batajnici od posljedica korona virusa. Kornelije Kovač bio je srpski kompozitor, pijanista, aranžer. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )