FOTO: null

Fudbaleri Crvene zvezde put Tirane na utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona krenuće u ponedjeljak

Uzimajući sve paramtre, iako publike na stadionu u prestonici Albanije neće biti, utakmica je proglašena visokorizičnom.

Zbog toga u taboru trostrukog uzastupnog šampiona Srbije nisu prepustili ništa slučaju, kako bi što lagodniji bio dvodnevni boravak u Albaniji.

Zbog pamdeije korona virusa ekspedicija crveno-bijelih će brojati maksimalno 50 članova, a pored igrača, karte za ulazak u čarter će čekirati najviši predstavnici kluba, Svetozar Mijailović, Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela i finansijski direktor Marko Petrović. Mjesta u avionu će biti i za predstavnike srpskih bezbjedonosnih službi (policije i državne bezbjednosti), što spada u uobičajni dio procedure kada bilo koji srpski tim ili reprezentacija igraju van granica domovine.

Po dolasku u Tiranu Crveno-bijeli će u ponedjeljak veče imati trening na stadionu “Er Albanija” u Tirani, do kojeg će putovati tačno nacrtanom rutom. Što se boravka u gradu tiče, fudbaleri će biti “hermetički zatvoreni” u hotelu, odakle će se uputiti ka stadionu, a odmah nakon meča otići na aerodrom i vratiti se u Beograd.

Utakmica između Crvene zvezde i Tirane na programu je u utorak od 20 časova, a u prvoj rundi crveno-bijeli su eliminisali Evropu (5:0), dok je albanski predstavnik iznenadio Dinamo Tbilisi (2:0)

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )