FOTO: null

BIJELJINA - Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić u božićnoj čestitki podsjetio je na vrijednosti ljubavi, vjere i solidarnosti među ljudima.

"Na dan, koji po tradiciji označava početak novog godišnjeg ciklusa, pokažimo da razumijemo smisao velikog praznika tako što ćemo ga proslaviti na dostojanstven i hrišćanski način, ne zaboravljajući pri tom na sve naše bližnje kojima je potrebna podrška", poručio je on. 

Mićić je naveo da ljudi, pomažući drugima, najbolje pomažu i sebi, te u cjelini grade humaniju lokalnu zajednicu. 

"Neka Hristov rođendan bude istinska radost za sve koji ga proslavljaju i za sve koji će biti naši gosti u prazničnim danima, a najviše vrijednosti ljubav, vjera i nada, uz zdravlje, napredak i sreću, neka ispune domove svih ljudi", poželio je gradonačelnik. 

Uz riječi koje vijekovima pozdravljaju novi život - "Mir Božiji, Hristos se rodi", Mićić je istakao da praznici ljude dodatno povezuju sa Bogom i međusobno. 

"Božić nas svake godine podsjeća na potrebu da volimo jedni druge i da se trudimo da svoja domaćinstva, susjedstvo, grad i sela činimo boljim mjestima za život", zaključuje Mićić. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )