FOTO: null

Centri Civilnih Inicijativa (CCI), 28.04.2017. godine (petak) u Bijeljini organizuju Javnu tribinu „Semberija i Majevica-razvojne šanse“ sa početkom u 18 sati u prostorijama Centra za kulturu (Galerija).

Na tribini učestvuju narodni poslanici u NSRS:

Milica Lovrić-SNSD

Zlatko Maksimović- samostalni poslanik

Igor Ostojić-SDS

Milan Dakić-DNS

Slaviša Marković - PDP-predsjednik Skupštine grada Bijeljina    

Cilj Javne tribine je da  se omogućiti neposredan dijalog između građana i  izabranih predstavnika zakonodavne vlasti, a sve u interesu zajedničkog rješavanja važnih životnih pitanja.

Javne tribine imaju za cilj da predstavnici u zakonodavnim organima vlasti, kroz direktnu komunikaciju sa građanima/biračima predstave svoje aktivnosti, rezultate rada, te razgovaraju o aktuelnoj situaciji na zadatu temu.

Time se jača povjerenje između vlasti i građana, povećava transparentnost rada predstavnika vlasti, a rad izabranih predstavnika preispituje od strane građana/birača.

Pravila Javne tribine:

  • Predviđeno trajanje Javne tribine je 90 minuta
  • U uvodnom dijelu narodni poslanici će prezentovati svoj rad u dosadašnjem mandatu sa fokusom na navedenu problematiku, te iznijeti planove i prijedloge za njegovo rješenje za naredni period
  • Nakon uvodne prezentacije organizator i građani će imati priliku postaviti pitanja učesnicima Javne tribine 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )