FOTO: InfoBijeljina

Pacijent dobojske polnice “Sveti Apostol Luka” S.Š (42) iz Modriče zadobio je opekotine u požaru koji je izbio sinoć u ovoj zdravstvenoj ustanovi na Odjeljenju hirurgije, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Nezvnično saznajemo da su vatru uspjeli da ugase dvojica drugih pacijenta od kojh je jedan   bio u kolicima, te su uz pomoć bolničkih portira spasili pacijenta koji je ležao u sobi u kojoj je izbio požar.
 
Prema našim saznanjima dva pacijenta od kojih je jedan bio u kolicima s protivpožarnim aparatima ugasili su vatru.  Izvor blizak istrazi je kazao da su kada su vidjeli dim i portiri u bolnici ubrzo došli do sobe gdje bio požar.
 
- Uz njihovu pomoć bolesnik koji je bio u sobi je navrijeme evakuisan napolje. Sve je bilo puno dima. Sreća je da su uspjeli tog pacijenta da spasu i da nije došlo do težih posljedica-rekao je izvor blizak istrazi.
 
Kako saznajemo u spasavnju pacijenta je pomagala  i jedna medicinska sestra koja inače bila sama.
 
Prema nezvaničnim informacijama pretpostavlja se da je do izbijanja vatre došlo zbog kvara na elektronistalaciji.
 
Policijska uprava Doboj saopštila je da im je sinoć u 23.35 časova prijavljeno je da je na odjeljenju hirurgije u bolnici “Sveti Apostol Luka” u Doboju, iz nepoznatih razloga došlo do požara u sobi broj 6.
 
- Tom prilikom je pacijent koji je ležao na pomenutom odjeljenju  S.Š. iz Modriče, zadobio povrede-opekotine po  tijelu. Postupaju policijski službenici PS Doboj 1, dalji rad u toku- sapšteno je iz policije ne navodeći detalje.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )