FOTO: InfoBijeljina.com

Pacijent A.K, koji je nakon eksplozije na benzinskoj pumpi u Šepku kod Zvornika prevezen u Univerzitetski klinički centar (UKC) Tuzla, van je životne opasnosti, rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Pacijent A.K. koji se nalazi u intenzivnoj njezi Klinike za anasteziologiju i reanimatologiju skinut je sa aparata za disanje, budan je i samostalno diše, pa će vjerovatno ubrzo biti premješten na Kliniku za plastičnu i maksilofacijalnu hirurgiju radi daljeg liječenja, navode u UKC Tuzla.

A.K. je 23. decembra u eksploziji na benzinskoj pumpi "Nešković" u Šepku zadobio teške opekotine i povrede grudnog koša i glave, što je u ovoj klinicu uspješno sanirano.

U eksploziji je poginulo jedno lice, sedmoro povrijeđenih je prevezeno u Opštu bolnicu Zvornik, a jedno lice je hospitalizovano u bolnicu u Loznici. Nakon ukazivanja ljekarske pomoći u Opštoj bolnici Zvornik, pet pacijenata je otpušteno na kućno liječenje, jedan je upućen u Univerzitetski klinički centar Banjaluka, a A.K. u UKC Tuzla.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )