FOTO: null

Samsung najavljuje povratak modela telefona za kojim smo svi pomalo nostalgični. Stiže novi model Galaxy Folder 2 retro pametan telefon na preklapanje.

Dok Apple dizajn mobilnih telefona prilagođava budućnosti, Samsung je odlučio da nas podseti na slavne dane telefona na preklapanje i najavio novi model - Galaxy Folder 2. 

Promotivne slike novog modela telefona na preklapanje pojavile su se na sajtu Weibo. 

Iako nas izgledom vraća u neka dobra stara vremena, ovaj telefon će imati funkcije slične modernim pametnim telefonima. 

Sinhronizovani Galaxy Folder 2 navodno će imati displej od 9,6 cm, Qualcomm procesor sa 2 GB RAM memorije i 8 GB proširivog skladišta. 

Očekuje se da će zadnja kamera imati 8 mp, prednja 5 mp, a imaće i operativni sistem Android 6.0.1 Marshmallow. 

Možda neće imati najbolje specifikacije, ali će biti dovoljno jak da podrži društvene mreže poput Instagrama, Snapchata i Facebooka. 

Ovaj simpatični model telefona će koštati 250 dolara i predviđa se da će biti izdržljiv kao i njegovi prethodnici. 

Galaxy Folder 2 nije prvi telefon na preklapanje koji će razbiti monotoniju sadašnjih modela. 

Naime, prema glasinama bi sledeće godine trebalo da se pojavi Samsungov model Veyron, isto na preklapanje, koji će biti bolji od navedenog Galaxy Foldera jer će imati opcije kao Galaxy S7 i S7. 

Veyron će imati displej od 10,6 cm i 1920x1080 piksela rezolucije, 4GB RAM-a, 64GB unutrašnjeg skladištenja i Qualcomm Snapdragon 820 procesor. 

Takođe, očekuje se da će imati 12 mp zadnje i 5 mp prednje kamere.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )