FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/saobraćaj se odvija redovno uz povoljne uslove za vožnju, a na graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Izmijenjen je režim saobraćaja na dionici magistralnog pravca Konjević Polje-Milići zbog rekonstrukcije kolovoza, na putu Stari Majdan-Banjaluka /Rudarska/, te na dionici granica Republike Srpske /Bakračuša/-Nevesinje jedan.
 
Režim saobraćaja izmijenjen je i na dionici magistralnog puta Prijedor-Kozarac radi isključivanja i uključivanja na teren mehanizacije koja je angažovana na izgradnji auto-puta Banjaluka - Prijedor, te na pravcu Rudanka - Doboj jedan radi isključivanja i uključivanja na teren mehanizacije koja je angažovana na izgradnji auto-puta na koridoru "Pet ce" od mosta Rudanka /uključujući most/ do tunela Putnikovo brdo dva.
 
Produženi su radovi na regionalnim putevima Srbac-Gornja Vijaka jedan-Gornja Vijaka dva-Razboj, Razboj-Tedin Han i Tedin Han-Teslić zbog čega je izmijenjen režim saobraćaja.
 
Izmijenjen je režim saobraćaja i na regionalnim putevima entitetska granica Ćesim-Pridvorci, Prijedor tri-entitetska granica /Stara Rijeka/ za vrijeme prelaska radnih mašina preko ovog puta tokom eksploatacije rudnika LJubija, kao i na pravcima Teslić dva-Teslić tri-entitetska granica /Podjezera/, Šipovo-entitetska granica /Novo Selo/ i Jezero-Šipovo.
 
Jednom kolovoznom trakom, zbog aktiviranog klizišta, saobraćaj se odvija na regionalnom putu Bistrica-Podgrab i na pravcu Ukrina-Gornja Vijaka.
 
Polučasovne obustave saobraćaja zbog demoniranja terena na snazi su na dionici Šamac jedan-Grebnice, na lokalitetu Grebnice-Tišina od 8.00 do 14.00 časova, te na regionalnom putu Polje-Podnovlje, u mjestu Gornji Božinci, grad Derventa, od 8.00 do 15.00 časova.
 
Prevoz vangabaritnog tereta odvijaće se na pravcima entitetska granica Banj Brdo-Bijeljina-granični prelaz Rača, entitetska granica Stanić Rijeka-granični prelaz Brod, entitetska granica Stanić Rijeka-Derventa-Brod.
 
U FBiH na magistralnom putu Bihać-Bosanski Petrovac /dionici Ripač-Dubovsko/ zbog izvođenja radova saobraćaj se obustavlja od 10.00 do 11.00, od 13.00 do 14.00 i od 16.00 do 17.00 časova, a za to vrijeme alternativni pravac Bihać-Bosanska Krupa-Krnjeuša-Bosanski Petrovac.
 
Polučasovne obustave saobraćaja zbog deminiranja terena na snazi su na magistralnom putu Cerik-Lončari /na dionici Cerik-pijaca "Arizona"/ od 8.30 do 16.00 časova.
 
Na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tokom dana saobraćaj se odvija naizmjenično, jednom trakom, a u noćnim časovima se obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )