FOTO: InfoBijeljina

Građani s pravom glasa će se izjašnjavati o povjerenju gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću, odnosno, slijedi referendum, potvrđeno je portalu InfoBijeljina.

Kako saznajemo, nakon što su provedene konsultacije predstavnika političkih stranaka u Bijeljini, predstavnika mjesnih zajednica i drugih društveno - političkih činilaca grada Bijeljina u prethodnih 15-20 dana, danas je i konačno donesena odluka da se pokrene inicijativa za opoziv gradonačelnika.
 
InfoBijeljina saznaje da će inicijativu za opoziv gradonačelnika podržati 25 od 31 odbornika u Skupštini grada, a to znači da, pored Koalicije Dogovor za Bijeljinu, opoziv podržavaju i neke druge parlamentarne i vanparlamentarne stranke, kao i najveći dio predstavnika savjeta mjesnih zajednica i drugih društveno - političkih činilaca. 
 
Očekuje se da će inicijativa biti potpisana od strane odbornika i predata u toku sutrašnjeg dana, čime će i formalno biti pokrenuta procedura opoziva.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 7 )