FOTO: InfoBijeljina

Ibrahim Škahić i Nemanja Vejinović su osumnjičeni da su primali novac od strane kladioničarske mafije, a da su za uzvrat namještali utakmice Zvijezde 09.

U telefonskoj poruci koja je nađena kod jednog od ovih igrača nudi se 1.000 KM da „ne zapinju“ na susretima a svi rezultati koje je Zvijezda postigla u poslednjih pet utakmica PL BiH su onakvi kakvi se traže u pomenutoj poruci. 

Predsjednik kluba je ovo saznao po prijavi drugih igrača iz kluba kojima je proradila savjest a oduzete telefone od pojedinih igrača i trenera Stanišić je danas odnio u PU Bijeljina gdje je prijavio konkretan slučaj. 

I prije poslednje utakmice protiv Tuzla sitiya bilo je određenih indicija o namještanju, ali tek kada su pomenuta dvojica igrača pokušali da u ovu igru uvuku još svojih saigrača afera se razotkrila

Zanimljivo da je Zvijezda u posednjih pet utakmica primila 17 golova, a da je u većini njih rezultat od 30. minuta već glasio 2:0  za protivnika.

Iz kluba su već poslali i dopis FS BiH gdje ih obavještavaju o svojim aktivnostima a iz saveza su već uključili i tužilađtvo, posšto postoje indicije da su se rezultati namještali i u dogovoru sa drugim klubovima, koji će se takodje naći pod lupom istrage.

D. Tešić

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )