FOTO: Srpska Info

Vijest o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Božić, u kojoj je život izgubio dvadesetpetogodišnji Rade Lisica, potresla je cijelu Gradišku.

Brojni prijatelji i poznanici na društvenim mrežama opraštaju se od Radeta potresnim riječima.

"Pa dokle, Bože, više, dokle!!? Do kada mi misliš oduzimati drage osobe. Kada si krenuo prišao si meni i pitao me jesam li gladna, kamo sreće da sam išla s tobom, možda se ovo ne bi desilo, možda bi išli zajedno na Uranak, kako smo se dogovorili. Sutra sam trebala s tobom ići po vizu za Sloveniju… Nek' te čuvaju anđeli kad ja već nisam uspela.. i nisam ti noćas uspjela odgovoriti, volim i ja tebe", navedeno je na profilu devojke Jovane Price.

I drugi prijatelji pridružili su se oproštaju od tragično nastradalog mladića uz riječi: "Počivaj u miru, prijatelju naš. Prerano si otišao", "Neka te anđeli čuvaju" i "Nebo je dobilo još jednog anđela".

Podsećamo, Rade Lisica (25) je poginuo, a tri lica su povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između ponedjeljka i utorka u mestu Nova Topola kod Gradiške.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )