FOTO: null

Portal InfoBijeljina je krenuo sa radom 2014. godine. Tačne, provjerene i brzo postavljene informacije su naš osnovni motiv rada. Za protekli period dobili smo vaše povjerenje i podršku.

Danas novi izgled portala, pored vizuelnog dijela, koji je potpuno redizajniran i izmjenjen, su unapređene i brojne tehničke performanse. 

Podsjećamo, od prošlog mjeseca se možemo pohvaliti i novom ANDROID aplikacijom, ali i mobilnom verzijom sajta, tako da smo dostupni za čitanje na svim uređajima. Tu je naravno i Twitter profil,  Instagram ,  YouTube  kanal.

Da bi sajt izgledao ovako, veliku zahvalnost dugujemo stručnom timu web agencije itMedia, koja je kompletnu programersku podršku dala ovom projektu. 

Vama, dragi posjetioci hvala na ukazanom povjerenju za ovaj period, jer ste nam pokretačka snaga. U narednom periodu vam možemo samo obećati da ćemo bolje raditi, biti ažurniji i uvijek u centru zbivanja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )