FOTO: null

Podršku kandidatu SDS-a za načelnika opštine Ugljevik Vasiliju Periću večeras su potpisali predsjednici opštinskih odbora SRS-a RS, PDP-a, SNS-a, NDP-a i SNP-a u okviru koalicije "Savez za pobjedu".

Vasilije Perić se u obraćanju  zahvalio koalicionim partnerima i građanima za podršku proteklih godina i izrazio uvjerenje u izbornu pobjedu na lokalnim izborima 2. oktobra.

"U proteklom periodu radili smo transparentno, pošteno, marljivo i unaprijedili sve segmente života na području Ugljevika", rekao je Perić, koji je 15 godina na funkciji načelnika opštine Ugljevik.

On je istakao da je Ugljevik jedna od najnaprednijih opština Srpske na šta je posebno ponosan i najavio zajednički rad i ulaganja u uređenje korita rijeke Janje i druge infrastrukturne projekte.

Koalicioni sporazum potpisan je ispred Centra za kulturu "Filip Višnjić", za koji je Perić rekao da je jedan od simbola zajedničkog rada ovih stranaka u Ugljeviku, u prisustvu više od 500 članova i simpatizera koalicije "Saveza za pobjedu".

Predsjednik opštinskih radikala Đoko Simić rekao je da Perić zaslužuje podršku i da će SRS RS i nakon izbora biti dio lokalne vlasti, dok je predsjednik PDP-a Ugljevik Dragomir Sekulić istakao da je čast biti u pobjedničkom timu.

Uvjerenje u izbornu pobjedu Perića i koalicije "Savez za pobjedu" izrazili su predsjednik SNS-a Ugljevik Lazo Milošević i predsjednik NDP-a Ugljevik Dragan Đokić, koji je rekao da je ovakva koalicija radila dobro za građane Ugljevika i da će od sada raditi još bolje.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )