FOTO: null

Aktiv žena bijeljinskog Gradskog odbora /GO/Socijalističke partije /SP/ zahvalio je građanima, organizacijama i institucijama koje su pomogle nabavku ginekološkog stola za pregled žena sa invaliditetom koji je danas postavljen u Domu zdravlja u Bijeljini.

U saopštenju se navodi da je Bijeljina drugi grad u BiH koji posjeduje takav funkcionalan sto za pregled žena sa invaliditetom, ali i starijih, slabo pokretnih. 

Inicijativu za kupovinu ginekološkog stola pokrenuo je Aktiva žena GO SP Bijeljina u septembru 2014. godine, a Gradska uprava je prošle sedmice doznačila sredstva za njegovu nabavku Udruženju žena sa invaliditetom "Impuls". 

"Ovim Aktiv žena SP daje odličan primjer kako se plemenita stvar, uključujući brojne društvene aktere, povezujući političke i nepolitičke organizacije, vladine i nevladine strukture i medije, može pozitivno riješiti na zadovoljstvo svih, pogotovo jedne društvene kategorije koja je samim svojim zdravstvenim stanjem u vrlo nezavidnom položaju", ističe se u saopštenju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )