FOTO: Glas Srpske

Protiv poslovođe Miodraga K. iz Laktaša policija je juče podnijela izvještaj Okružnom tužilaštvu Banjaluka zbog sumnje da je preduzeće “Beuk-komerc” iz Gornjih Podgradaca oštetio za oko 35.000 KM.

Vlasnik Zoran Beuk je rekao “Glasu Srpske” da je njegov poslovođa ojadio preduzeće za ovaj iznos, ali da ne želi da komentariše dok istraga ne bude završena. Nezvanično, osumnjičeni je bio zaposlen oko četiri godine u ovoj firmi, a vlasnik mu je, kao poslovođi, povjerio poslove nabavke robe, popisa, kao i isplaćivanje plata radnicima.

- Početkom aprila vlasnik je obavijestio poslovođu da će biti popis u svim poslovnicama. Da nešto nije u redu shvatio je sutradan kada se Miodrag nije pojavio na poslu. Zvao ga je i slao obavještenja na kućnu adresu, ali nije bilo odgovora - kazao je izvor blizak istrazi i dodao da je vlasnik potom slučaj prijavio policiji.

“Beuk-komerc” se bavi prometom mješovite robe, a, kako saznajemo, ogroman manjak utvrđen je popisom prehrambenih artikala. Između ostalog, na popisu najviše nedostaje keks “plazma” i to više paleta.

U Policijskoj upravi (PU) Gradiška rekli su, navodeći inicijale, da je Miodrag osumnjičen za pronevjeru.

- M. K. se sumnjiči da je od avgusta 2018. do aprila 2019. protivpravno prisvojio robu koja mu je bila povjerena kao rukovodiocu, te da je firmu oštetio za oko 35.000 KM - kazali su u PU Gradiška.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )