FOTO: null

U Ugljeviku je održan radni sastanak predsjedništva DNS-a sa poslanikom NSRS Milanom Dakićem.

Na sastanku je bilo riječi o saradnji GO DNS-a Bijeljina i OO DNS-a Ugljevik, načinu na koji GO DNS Bijeljina, kao odbor koji ima značajno iskustvo u radu, može pomoći u radu OO DNS-a Ugljevik.

Narodni poslanik Dakić odgovarao je na pitanja vezana  za nastup kluba poslanika DNS-a u Narodnoj Skupštini RS i njihove aktivnosti u radu Skupštine, kao i na aktuelno pitanje o stabilnosti aktuelne skupštinske većine, na koje je poslanik odgovorio da skupštinska većina ni u jednom momentu nije bila upitna bez obzira na razne medijske dezinformacije i da će se pokazati na narednom zasijedanju skupštine da je većina i ubjedljivija. Takođe, narodni poslanik Milan Dakić upoznao je članove predsjedništva da je Predsjednik DNS-a Marko Pavić raskinuo koaliciju sa strankom Napredna Srpska.

Sastanci OO DNS-a sa poslanikom Milanom Dakićem su česta praksa a i on nam se odazove na svaki naš poziv i rado razmjenjuje mišljenje sa nama bili to sastanci ovakvog tipa ili druženje mladih, kaže za portal InfoBijeljina predsjednik OO DNS-a Ugljevik Dragiša Vidaković.

Pripremila: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )