FOTO: null

U posjeti Domu Zdravlja Bijeljina danas je boravio predsjednik Udruženja srpskih privrednika u Švajcarskoj sa svojim saradnicima. Tom prilikom sa rukovodstvom ove ustanove postignut je dogovor o zajedničkoj saradnji.

"Veliko mi je zadovoljstvo što nam je danas u posjeti predsjednik udruženja srpskih privrednika u Švajcarskoj sa svojim saradnicima. Svjedoci ste da se u poslednje vrijeme, dosta važnih ljudi koji posjećuju grad Bijeljina, zaustavljaju i u Domu zdravlja .Mi to shvatamo kao priznanje za naše postignute rezultate i kvalitet u radu, ali i kao podstrek za nastavak ovakvog rada. U 2016. Godini nastojaćemo da postignemo još bolje rezultate, dajući svoj maksimum u radu a sve u korist naših sugrađana. Danas smo postigli dogovor sa Udruženjem srpskih privrednika u Švajcarskoj o zajedničoj saradnji u narednom periodu, razmjeni znanja i iskustava. Mi možemo dosta toga da naučimo i primjenimo iz Švajcarskog modela organizacije zdravstvene zaštite a nadamo se da se i od nas može učiti," izjavio je doc. dr Zlatko Maksimović, direktor Doma zdravlja Bijeljina.

Stojan Stevanović, predjsednik Udruženja srpskih privrednika u Švajcarskoj je rekao:"Nakon današnje posjete Domu zdravlja Bijeljina, mogu samo da kažem da sam impresioniran onim što vidim, naročito kada se uporedi sa onim što je Dom zdravlja nekada bio. Dom zdravlja Bijeljina se zaista nalazi na nivou zdravstvenih ustanova u Švajcarskoj. U sklopu dogovorene saradnje, dr Zlatka Maksimovića smo danas pozvali da dođe u posjetu u Švajcarsku i ostvari kontakte sa našim prijateljima koji rade u zdravstvu Švajcarske i razmjene znanje i iskustvo, a naše udruženje će uložiti sve napore da proširimo vid saradnje. Udruženje srpskih privrednika u Švajcarskoj između ostalog, provodi aktivnosti pomoći zdravstvenim ustanovama na razne načine."

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )