FOTO: null

Policija u Zvorniku privela je 31-godišnju S.V. iz Zvornika, zbog sumnje da je počinila čedomorstvo, saopšteno je iz CJB Zvornik.

- Naime, zvorničkom Centru javne bezbjednosti danas je oko 8.40 prijavljeno da se u Dom zdravlja Zvornik, radi ukazivanja lekarske pomoći javila S.V. Po prijavi su postupili policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Centra javne bezbednosti Zvornik, koji su tom prilikom utvrdili da se S.V. porodila noćas u periodu od 30 minuta do jedan čas iza ponoći, u Ulici Svetog Save, nakon čega je novorođenče odnela do reke Drine i bacila ga u reku - napominju iz CJB Zvornik.

Uviđaj su izvršili policijski službenici CJB Zvornik. O navedenom događaju obavešten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, sledi podnošenje izveštaja za počinjeno krivično delo.

Kako "EuroBlic" saznaje, S.V. iz Grbavaca kod Zvornika (31) jutros se javila se u bolnicu zbog zdravstvenih problema, koji su uzrokovani postporođajnim sindromom.

Naime, ona se porodila sinoć oko pola sata posle ponoći na šetalistu kod štandova zimske tržnice u centru grada.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )