FOTO: null

Direktor Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske Darko Tomaš čestitao je svim ljekarima porodične medicine u Srpskoj i njihovom udruženju 19. maj - Svjetski dana doktora porodične medicine, navodeći da oni predstavljaju stub zdravstvenog sistema.

"Ovo je prilika da se ukaže na značaj porodičnih ljekara u pružanju zdravstvene zaštite stanovništvu i da se istakne da upravo oni imaju jednu od ključnih uloga u cjelokupnom zdravstvenom sistemu", naveo je Tomaš. 

On je istakao da je potrebno neprestano ulagati i raditi na daljoj edukaciji porodičnih ljekara kako bi se konstantno poboljšavala porodična medicina i pružale što kvalitetnije usluge pacijentima. 

Tomaš je u čestitki Udruženju ljekara porodične medicine Republike Srpske dao podršku njihovim aktivnostima, kojima su doprinijeli unapređenju oblasti porodične medicine, promociji zdravlja, te jačanju svijesti o značaju porodičnih ljekara. 

On je podsjetio da je zahvaljujući saradnji doktora porodične medicine sa Fondom, kao i drugim institucijama u zdravstvu, u proteklim godinama učinjen niz iskoraka u zdravstvenom sistemu. 

"Pozivamo vas da i dalje budete naši partneri, da nam iznosite vaše prijedloge i kritike s ciljem građenja što efikasnije porodične medicine i zdravstvenog sistema uopšte", poručio je Tomaš. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )