FOTO: klix.ba

Pretposlednje kolo Premijer lige BiH dalo je i ovosezonskog šampiona u prvenstvu. Sarajevo je na svom terenu ubjedljivo slavilo protiv Zvijezde sa 4:0, golovima koji su postignuti u prvom poluvremenu.

Ovim trijumfom Sarajevo je ostalo na čelu tabele sa tri boda više od Zrinjskog, ali u međusobnom skoru ekipa sa Koševa je bolja, tako da će poslednje kolo biti samo formalnst.

U ovom susretu Zvijezda je odolijevala do 25. minuta, a onda je domaćin do kraja prvog dijela postigao četiri gola i riješio sve dileme oko pobjednika.

Iako rezultat u Širokom brijegu između domaće istoimene ekipe i Radnika nije mnogo toga odlučivao o plasmanu na tabeli, ispostavilo se na kraju da je Radnik porazom (2:1) izgubio na tabeli mjesto koje bi možda moglo obezbjediti izlazak na medjunarodnu scenu.

Naravno, pod uslovom da Željezničar ne dobije licencu za Evropu. Kiks Radnika iskoristio je Čelik, koji je naparavio iznenadjenje na Grbavici i pobjedio Željeznićar. Ispostavilo se da je Željo, u slučaju da on ne izadje na medjanarodnu scenu, odredio ko će umjesto njega zauzeti to mjesto.

Trenutno Čelik je ispred Radnika sa bodom prednsoti a u poslednjem kolu Randik na svom terenu dočekuje Slobodu, dok će Čelik ugostiti Široki brijeg.

D. Tešić 
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )