FOTO: null

Košarkaši Građanskog poraženi su na domaćem parketu od trebinjskog Leotara rezulatatom 72:63.

GRAĐANSKI BOBAR – LEOTAR SVISSLAJON 63:72 - (12:9, 28:19, 11:19, 12:25)

Dvorana: OŠ Vuka Karadžić u Bijeljini. Gledalaca: 200. Sudije: Ademir Zurapović, Damir Kunosić, Ernad Karović svi (Tuzla).

GRAĐANSKI BOBAR: Klještan 2, Pantić, Boljkovac 12, Marković 6, Erkić 15, L.Jovanović 9, B.Jovanović 6, Simić, Damjanović, Kupusović, Mičić 13, Ilić. Trener: Sabahudin Bašović.

LEOTAR SVISSLAJON: Krčum, Lužajić, Aleksić 13, Pelkić 8, Mijović 1, Milanović 11, Rikalo 10, Sudžum 5, Cvetković 5, Radisavljević 9, Ninković 7, Šakotić 3. Trener: Dragoljub Vidačić.

U prvoj četvrtini Građanski je dominirao i rješio u svoju korst rezulatatom 12:9. U drugoj četvrtini Građani su napravili zavidnu prednost pa se na odmor otišlo sa 40:28 u korist domaćina. U nastavku treće četvrtine ekipa iz Trebinja se probudila pa je istu riješila u svoju korist sa 19:11. U posednju dionicu Leotar je ušao furiozno, u odnosu na inferiornog domaćina i utakmicu riješili u svoju korist sa 72:63.

Najefikasniji na utakmici bio je domći košarkaš Nebojša Erkić koji je ubacio 15 poena dok je u redovima pobjednika naviše poena postigao Vladimir Aleksić ukupno 13.

- Poslednja dva perioda nismo odigrali onako kako smo se dogorili u svlačionici pa je ekipa iz Trebinja uspjela obije četvrtine riješiti u svoju korist. Ovoga puta nismo bili na nivou, naša prepoznatljiva igra ovoga puta nije došla do izražaja. Vjerujem da je samo ovo jedan slab dan i da ćemo  u nastvaku šampionata popraviti utisak i nadoknaditi izgubljeno – rekao je košarkaš Građanskog Đorđe Mičić.

I.Đ.Stanišić


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )