FOTO: InfoBijeljina.com

Prioritet svih poslanika iz skupštinske većine i svih ministara u Vladi RS je da ulože sve svoje snage kako bi došlo do jačanja naše ekonomije i porasta zapošljavanja! Obećali smo to našim građanima prije izbora i, što se Demokratskog narodnog saveza tiče, učinićemo sve da zaista tako i bude, da život običnog čovjeka u Srpskoj bude kvalitetniji - kaže u intervjuu za Insajder Đorđe Popović, narodni poslanik DNS u NS RS i odnedavno jedan od potpredsjednika ove stranke.

INSAJDER: Šta za Vas znači izbor za jednog od potpredsjednika partije koja je godinama jedan od nosilaca vlasti u Republici Srpskoj?

POPOVIĆ: To shvatam kao nagradu za moj ostvareni rad i ostvareni rezultat na opštim izborima na području Semberije I Majevice. Ali, ovo je i nagrada i za sve moje saradnike bez kojih taj sjajan rezultat koji smo ostvarili ne bi mogao biti ostvaren. Naravno, ova funkcija je i obaveza za jos žešći i naporniji rad. Jednostavno, naš narod nas je na proteklim izborima nagradio svojim glasovima jer smo, zaista, nastojali da budemo što bliže običnom čovjeku, da mu pomognemo da mu životni standard bude bar malo bolji.

INSAJDER: Analitičari procjenjuju da je već uveliko krenula kampanja za lokalne izbore koji će se održati naredne godine. Da li je već počeo rad na terenu?

POPOVIĆ: Za nas u DNS nikad nema pauze, jer ako želite da je narod uz vas onda vi morate biti uz njega tokom cijele godine. Na lokalnim izborima moramo potvrditi  rezultate opštih izbora, ali i da idemo korak dalje. Domaćinski odnos prema budžetu, sprečavanje bespotrebnog rasipanja novca građana, povećanja briga za bližnje i zdravu životnu sredinu, uz danonoćnu borbu za nove investicije i nova radna mjesta biće nešto čemu ćemo mi u  DNS-u stremiti i u narednoj kampanji.
 

INSAJDER: Zvuči primamljivo to što govorite. Ali, šta kažu građani od kojih zavisite, ima li novih članova u vašoj evidenciji…

POPOVIĆ: Dobijamo novu snagu nove mlade ljude. Oni će biti snaga za jačanje unutrašnje stabilnosti DNS, ali i snaga koja će nam u budućnosti obezbijediti nove glasove. Istraživanja javnog mnjenja kažu da nam je rejting  maltene isti kao i uoči izbora. Ako smo na prošlim izborima osvojili 100.000 glasova što je bio sjajan rezulatat ubijeđen sam da ćemo na narednim "prebaciti stoju", što bi bilo zaista fenomenalno! Imamo i najkvalitetniji klub poslanika u Parlamentu Srpske i to će, takođe, biti u budućnosti jedan od razloga koji će  privući običnog čovjeka da bude uz DNS.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )