FOTO: InfoBijeljina

Na sjednici Glavnog odbora Demokratskog narodnog saveza /DNS/ održanoj u subotu 23. juna u Trebinju odlučeno je da je nosilac liste za Narodnu Skupštinu Republike Srpske izborne jedinice šest Đorđe Popović, direktor Rudnika i termoeletrane „Ugljevik“.

„Naša politika zasniva se na očuvanju Republike Srpske i unapređenju kvaliteta života građana a slogan sa kojim idemo na predstojeće opšte izbore „Odgovorno“ znači da želimo odgovornost u svim segmentima društva“, rekao je Popović.

Demokratski narodni savez RS na idućim Opštim izborima u Republici Srpskoj očekuje da ima od 12 do 15 poslanika u Narodnoj skupštini RS, ali dosta više udjela i u ostalim, republičkim nivoima vlasti, što je pokazala i posljednja anketa, prema kojoj bi se 14,2% biračkog tijela Srpske opredijelilo za ovu stranku, zaključeno je nakon zasjedanja Predsjedništva i Glavnog odbora stranke u Trebinju na kojim su se razmatrali izborni i politički program.

"Prema svim pokazateljima građani sve više povjerenja daju DNS-u. Mi želimo, ne da vladamo, nego da odgovorno izvršavamo volju naroda u svim institucijama", istakao je predsjednik DNS-a Marko Pavić.

Izborna jedinica 6 Republike Srpske obuhvata Šamac, Donje Žabare, Pelagićevo, Brčko, Lopare, Ugljevik i Bijeljinu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )