FOTO: InfoBijeljina.com

Napredak ekonomije i više posla je zadatak kojim se Demokratski narodni savez /DNS/ rukovodi godinama, poručio je novoizabrani potpredsjednik ove stranke Đorđe Popović.

- Mir, stabilnost, uz očuvanje vitalnih interesa Republike Srpske, ekonomski prosperitet, veće plate i odgovorno korištenje prirodnih resursa, ali iznad svega je da budemo odgovorni prema sebi i dolazećim generacijama tako što ćemo građanima stvoriti bolje uslove za život, rekao je Popović o svom političkom djelovanju.

On je izrazio zadovoljstvo jer mu je stranka povjerila mjesto potpredsjednika.

Govoreći o DNS-u, Popović je naglasio da je ova stranka na prethodnim parlamentarnim izborima ostvarila istorijski rezultat.

- Ostvarili smo cilj, DNS je prepoznata kao miroljubiva politička organizacija, koja ima prepoznatljivu politiku koju građani cijene a to se najbolje vidi po izbornom rezultatu. Podijele koje smo pretrpljeli su za nas završena priča i ne osvrćemo se za tim, iz svega ovoga smo izašli snažniji i jači, dodao je Popović.

O radu DNS u narednom periodu Popović je napomenuo da se ova stranka već uveliko priprema za naredne lokalne izbore.

- DNS ima još mnogo toga da kaže, a lokalni izbori su prilika da spojimo iskustvo i mladost koju imaju naši članovi, i to je ključ narednog uspijeha, zaključio je Popović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )