FOTO: null

Kandidat Koalicije "Bijeljina pobjeđuje" Zlatko Maksimović poručio je mještanima Popova da ima rješenje za najveće probleme te zajednice - neasfaltirane puteve, lokalno groblje i gorući problem zaštitu od poplava.

"Ovaj gorući problem je rješiv, ali trenutni gradonačelnik ne želi da plasira namijenjenih milion maraka za eksproprijaciju, iako je Vlada Srpske obezbijedila 35 miliona, što bi bilo dovoljno za rješavanje najvećeg problema koji muči Popove i Semberiju", istakao je Maksimović. 

On je istakao da je dobra posjećenost tribini jasan pokazatelj da mještani Popova žele promjene. "Narod hoće promjene na bolje, a vi ste svojim prisustvom to najbolje i pokazali", rekao je Maksimović. 

Prema njegovim riječima, od 2. oktobra Bijeljinu će da vode bolji i pošteniji ljudi. 

"Nismo za zaduživanje po svaku cijenu i dobri domaćini se ne zadužuju. Zbog toga će Bijeljinu da vode domaćinski sinovi i ljudi koji ne daju olako obećanja, a poslije bježe od problema. Mi imamo riječ i ne dajemo lažna obećanja, već samo ono što možemo uraditi. Imamo rješenja, dajte nam šansu i živjećemo bolje", zaključio je Maksimović. 

Na tribini koja je održana sinoć u prepunoj sali Doma kulture, osim Maksimovića, mještanima su se obratili i predsjednici stranaka iz ovog političkog bloka. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )