FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas prijepodne će biti oblačno sa snijegom, a u Hercegovini suvo, uz malu do umjerenu oblačnost, dok se popodne očekuje prestanak padavina, uz pojavu sunčanih perioda.

Slab snijeg će i dalje padati samo na krajnjem istoku, uglavnom na planinama. Duvaće umjeren sjeveroistočni vjetar, u Hercegovini jaka bura, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Dnevna temperatura biće od dva do osam stepeni Celzijusovih, na jugu oko 10, a na planinama minus dva stepena. 

Federalni hidrometeorološki zavod saopštio je da se više padavina očekuje u centralnim i istočnim područjima. 

Jutros je u Republici Srpskoj i FBiH pretežno oblačno sa snijegom, a u Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. 

Jači snijeg pada na planinama na istoku. Duva slab do umjeren vjetar sjevernih smjerova, u Hercegovini i na planinama jak. 

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Bjelašnica minus 11 stepeni Celzijusovih, Han Pijesak i Kupres minus pet, Kalinovik i Čemerno minus četiri, Mrakovica i Sokolac minus tri, Nevesinje, Kneževo i Klekovača minus dva, Sarajevo, Mrkonjić Grad, Bugojno i Livno minus jedan, Jajce, Srebrenica, Tuzla, Zenica i Šipovo nula stepeni, Foča, Zvornik, Rudo, Bijeljina, Goražde i Višegrad jedan stepen, Banjaluka i Gradačac dva, Gradiška, Novi Grad, Prijedor i Doboj tri, Trebinje, Bileća i Srbac četiri, Mostar sedam i Stolac osam stepena Celzijusova. 

U protekla 24 časa, prema mjerenju u 7.00 časova, najviše kiše je palo u Trebinju - 124,4 litra po metru kvadratnom, dok je visina snijega na Bjelašnici 320 centimetara, u Kupresu 98, Han Pijesku 94 centimetra, na Čemernom 92, a u Kalinoviku, Nevesinju i Kmeževu 60 centimetara.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )