FOTO: null

Direktor Pavlović banke u Bijeljini Ružica Janković izjavila je Srni da su policijski inspektori Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH danas ponovo u sjedištu banke tražili informacije u vezi sa istragom o kreditu predsjednika Republike Srpske Milorada

"Predmet njihove posjete isti je kao i prethodni put, s tim da su ovaj put tražili nešto više dodatnih informacija i Banka je na raspolaganju da im to omogući", rekla je Jankovićeva. 

Prema njenim riječima, zaposleni u Banci koji su zaduženi za pojedine sektore bili su u kontaktu sa istražiocima i njihova saradnja je bila obostrano korektna. 

"NJima je već dostavljena dokumentacija koju su tražili, sasvim korektno i profesionalno su odradili svoj posao i mi smo na isti način udovoljili zahtjevima", istakla je Jankovićeva. 

Ona je navela da Pavlović banka radi nesmetano, kao i svaki radni dan. 

Policijski službenici Sipe jutros su, po naredbi Suda i Tužilaštva BiH, započeli pretres prostorija Pavlović internacional banke u Bijeljini i njenim filijalama u Banjaluci i Doboju, te na još dvije lokacije na području Bijeljine. 

Pretresi se vrše s ciljem pronalaženja i privremenog oduzimanja dokumentacije i drugih predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz za izvršenje krivičnog djela pranje novca, saopšteno je iz Sipe. 

Prethodno je Sipa po istom predmetu bila u Pavlović banci 18. novembra prošle godine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )