FOTO: null

Nion - Nakon što su izbacili aktuelnog osvajača Lige šampiona Barselonu fudbaleri Atletiko Madrida imaće novi težak zadatak u polufinalu elitnog takmičenja pošto će igrati protiv možda glavnom favorita za titulu Bajerna iz Minhena.

Ovo je odlučeno na žrijebu u Nionu gdje je parove izvlačio nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković, a drugi polufinalni par čine Mančester siti i Real Madrid. Tako bi nakon samo dvije godine ponovo finale mogu igrati gradski rivali Real i Atletiko Madrid. Međutim, pitaće se dosta i njihove rivale, a prije svega Bajern. "Bavarci" i Atletiko su jedini put u Ligi šampiona igrali u finalu 1974. godine kada je Bajern slavio u reprizi sa 4:0 (prvi meč 1:1).

- Atletiko je pokazao snagu u mečevima sa Barselonom, moramo da zadržimo maksimalnu koncentraciju - kazao je napadač Bajerna Robert Levandovski.

Real je favorit protiv Stija, ali "građani" su u mečevima protiv Pari Sen Žermena pokazali da mogu igrati protiv jačih ekipa od sebe. Trener Mančestera Manuel Pelegrini pokušaće da iznenadi svoj bivši klub koji je neporažen u prethodnih osam utakmica sa engleskim timovima, uz tri uzastopne pobjede. Prvi mečevi polufinala na programu su 26. i 27. aprila u Mančesteru i Madridu, a revanši 3. i 4. maja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )