FOTO: null

Policijska stanica Bijeljina jutros je u 11.15 časova zaprimila poziv od strane nepoznatog muškarca da je postavljena bomba u zgradi Suda.

"Po zaprimljenoj prijavi odmah su postupili policijski službenici, koji su izvršili evakuaciju ljudstva iz objekta. Evakuacija ljudstava izvršena je u objektima Osnovnog i Privrednog Suda. Od strane policijskih službenika obezbjeđeno je lice mjesta i izvršen protivdiverzioni pregled. Pregledom objekta utvrđeno je da se radi o lažnoj dojavi", rekla je za portal InfoBijeljina Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina.

Centar javne bezbjednosti Bijeljina, apeluje na građane da na ovakav način ne zloupotrebljavaju policijske snage, kao i druge subjekte koji postupaju po dojavama vatrogasce, hitnu pomoć i dr. 

Krivični zakon Republike Srpske u članu 364. precizirao je, da svako lažno prijavljivanje dijela predstavalja krivično djelo "Lažno prijavljivanje krivičnog dijela" za koje je propisana novčana kazna ili kazna zatvora.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )