FOTO: null

Nakon što je dvije sedmice proveo na probi u Igokei, Aleksandar Ponjavić postao je član ekipe iz Aleksandrovca.

Srpski košarkaš koji igra na poziciji beka šutera stiže iz francuskog Burža, gdje je igrao prošle sezone, a ranije je nastupao za slovenački Tajfun. I prije nastupa u timu iz Šentjura bio je član ekipa iz Slovenije, te je nosio dresove Zlatorog Laška (2014/15) i Helios Domžala (2012/14), dok je ranije bio član Radničkog Basketa i drugog tima FMP-a. Rođen je 1991. godine i osim na "dvojci" može da igra na poziciji niskog krila.

- Ponjavić je potpisao na dvije godine i on je igrač kojeg sam još ranije htio dovesti jer mi se sviđa njegov stil igre. Ima dobru odbrambenu energiju, dok se odlično snalazi i u napadu, te vjerujem da će kvalitetno zamijeniti igrače koji su otišli tokom ljeta. Sa nama je od početka priprema i već je upoznao ostatak ekipe - izjavio je trener Igokee Dragan Bajić.

Košarkaši su ušli u treću sedmicu rada, a Bajić računa na 14 igrača.

- Mogu samo mnogo da pohvalim sve momke koji su na treningu jer od prvog dana drže kontinuitet i koncentraciju u radu. Pomalo se osjeti doza umora od teretane, ali to je normalno u ovom periodu, a uskoro se okrećemo tehničko-taktičkim stvarima - dodao je Bajić.

Osim Ponjavića, u ekipu su tokom ljeta stigli Nikola Gajić, Dezmond Vašington, Marko Ljubičić i Nikola Jevtović, dok su iz prošlosezonske ekipe otišli Džejms Robinson, Draško Albijanić, Nikola Pešaković, Blaž Mahkovic i Strahinja Mićović.

Prva kontrola

Prvi kontrolni meč tokom priprema Igokea će odigrati u srijedu od 19 časova na svom terenu u Laktašima protiv Sparsa. Nakon toga slijedi meč 2. septembra sa Bosnom Rojal, takođe na domaćem terenu, dok će sa Partizanom odmjeriti snage 6. septembra u Beogradu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )