FOTO: null

Članovi Odbora potomaka-djece poginulih i nestalih boraca Bijeljina dirnuti stanjem porodice Mike i Dragane Marković iz Patkovače, odlučili su da skupe sredstva za kupovinu školskog pribora za njihovu djecu Stanu i Aleksandra Markovića.

U humanitarnu akciju se uključila i kompanija „Mojić“ D.O.O. koja je donirala dio školskog pribora.

Odbor potomaka-djece poginulih boraca uz podršku Gradske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila uručio je skromnu novčanu pomoć porodici Marković 26. avgusta.

Odbor potomaka-djece poginulih i nestalih boraca Bijeljina podsjeća da i Stana, koja ove godine treba da krene u prvi razred osnovne škole, i Aleksandar koji kreće u sedmi razred, imaju ozbiljne zdravstvene teškoće – Stana ima bolesne bubrege, a Aleksandar je do sada imao deset operacija uha, a pored toga ima problema i sa govorom.

Uz nadu da će im ova skromna donacija uljepšati školske dane, Odbor moli sve ljude dobre volje da pomognu porodici Marković. Kontakt telefon ove porodice je 065/200-350.

Kako radili tako nam Bog pomogao.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )