FOTO: BN tv

Članovi Udruženja “Pomoć za mladi život” iz njemačkog grada Langenhagena, posjetili su domaćinstvo Stanka Stojanovića, iz zaseoka Čitluk u Suvom Polju kod Bijeljine i tom prilikom mladiću koji je u saobraćajnoj nezgodi prošle godine zadobio teške tjelesne povrede, uručili 1. 000 evra neophodnih za dalje liječenje.

Kada su čuli za slučaj dvadesetjednogodišnjeg mladića, članovi Udruženja “Pomoć za mladi život” iz bratskog grada Langenhagena, nisu se dvoumili da pokrenu akciju prikupljanja pomoći. Kažu da su postupili srcem kako su i došli da skromnu pomoć od 1.000 evra uruće ovom mladiću, na čiju sudbinu nisu mogli ostati ravnodušni, rekao je Željko Dragić, predsjednik Udruženja “Pomoć za mladi život” iz Langenhagena.

Saobraćajna nezgoda u kojoj je Stanko Stojanović zadobio teške povrede i zbog kojih mu je potrebno liječenje u Beču, kako bi ponovo mogao da samostalno živi i radi, dogodila se u oktobru. Oštećena su mu rebra, nije u mogućnosti da hoda sam, a ono što je najkritičnije je zastoj rada jednog plućnog krila.

Ovaj skromni mladić je glava porodice u kojoj živi sam sa dvije sestre od kojih jedna boluje od epilepsije. Dok je mogao, on je radio kao moler, radio na polju i bavio se poljoprivredom, kako bi prehranio njih troje. Sada u ovom trenutku oni jedva mogu da prežive bez njegovog rada. Slaviša se nada da će mu dobri ljudi pomoći i da će moći da se izliječi, stane na svoje noge i živi sa sestrama kao i do sada.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )