FOTO: null

Članovi Odbora potomaka-djece poginulih boraca, uz podršku Gradske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Bijeljina, danas su uručili skromnu pomoć ratnom vojnom invalidu i demobilisanom borcu Vojske Republike Srpske Stanim

Stanimir Kalajdžić, koji je inače nekoliko godina nezaposlen, samostalno se brine o svojoj nepokretnoj majci koja boluje od Alchajmerove bolesti.

Gradska organizacija i Odbor potomaka sakupili su skromnu novčanu pomoć od svojih članova kako bi pomogli Stanimiru da kupi osnovne stvari kojima bi olakšao život svojoj već bolesnoj majci.

– Organizacija porodica poginulih i nestalih će i u narednom periodu, koliko bude u mogućnosti, nastaviti da pomaže vojnicima, porodicama poginulih i ratnih vojnih invalida koji su ostali zaboravljeni od strane organizacija koje bi trebalo da se bore za njihova prava. Nažalost, svjedoci smo sve većeg broja tzv. predstavnika naših kategorija kojima je jedini cilj vlastita promocija. – izjavio je Mišo Poletan, predsjednik Gradske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Bijeljina.

Uz reči zahvalnosti za pomoć, Stanimir je rekao da mu pažnja dobrih ljudi mnogo znači, a još više činjenica da nije zaboravljen od strane djece njegovih saboraca.

Ovom prilikom Poletan je apelovao na sve ljude dobre volje da pomognu našem saborcu Stanimiru.

Kako radili tako nam Bog pomogao.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )