FOTO: null

Ekipa "Sport vižn" iz Bijeljine pobjednik je 14. bratunačkog Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu, za koji nisu naplaćivane ulaznice nego su gledaoci pri ulasku u dvoranu ubacivali novac u humanitarnu kutiju za pomoć malom Nenadu Jokiću iz bratunačkog se

Bijeljinci su u finalu turnira, na kome je učestvovalo 12 ekipa, pobijedili tim "Pekam" iz Bratunca rezultatom 9:4 i osvojili nagradu od 6.000 KM.

Drugoplasirana ekipa dobila je 3.000 KM, a trećeplasirana ekipa "Zarić" iz Bajine Bašte nagrađena je sa 1.500 KM.

Nagrađeni su najbolji igrač turnira - Nikola Gagić, najbolji golman Dragan Jevrić i Milenko Divljanović, koji je postigao najviše golova, te ekipa "Jadar" iz Konjević Polja za fer-plej.

Bratunački Novogodišnji turnir jedan je od najkvalitetnijih u regiji, a vrijedne nagrade obezbijedila je opština.

Akcija prikupljanja pomoći traje i organizovano je više donatorskih programa u Republici Srpskoj za prikupljanje sredstava za Nenadovu operaciju.

Prije nekoliko dana srebrenički srednjoškolci izveli su predstavu u bratunačkom Kulturnom centru i zarađenih 700 KM od prodaje ulaznica poklonili su za operaciju osmomjesečnog Nenada.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )