FOTO: null

Boračka organizacija opštine Ugljevik i Opština Ugljevik su danas organizovali podjelu jednokratne novčane pomoći u iznosu od 100 KM, za kupovinu udžbenika, djeci iz reda porodica ratnih vojnih invalida do pete kategorije i nezaposlenih demobilisanih bora

Ove godine pomoć je podijeljena za 161 dijete sa ugljevičke opštine. Za ovu namjenu, ove godine, izdvojeno je 16.000 KM iz opštinskog buđžeta.

Ovaj vidi pomoći tradicionalno se organizuje svake godine.Predsjednik opštinske boračke organizacije Ugljevik, Jovan Marinković izjavio je ovom prilikom da je pomoć organizovana za pomenute kategorije stanovništva, ali da se radi na tome da ubuduće i ostale kategorije učesnika otađžbinskog rata dobiju zasluženu pomoć.On se zahvalio na podršci i pomoći načelnika Opštine Ugljevik Vasilija Perića i poželio djeci srećan početak nove školske godine.

Načelnik Opštine Ugljevik u obraćanju prisutnima takođe je učenicima zaželio uspješan početak školske godine, uz izvinjenje što je pomoć skromna, ali da će se potruditi da ovakav vid pomoći uvijek bude dostupan ovoj kategoriji djece u okviru  materijalnih mogućnosti opštine, uz napomenu da će uvijek brinuti o njima jer su ga njihovi roditelji  svojim žrtvama zadužili.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )