FOTO: null

Nakon donacije gradonačelnika Bijeljine, Miće Mićića Udruženju ,,Drugačiji svijet,, danas je stigla nova donacija u iznosu od 1.000 eura.

U pitanju je donacija porodice Subašić iz Njemačke, gdje su putem medija čuli da je ovom udruženju potrebna pomoć i odlučili da doprinesu svojom donacijom. Inače, Azmir Subašić je takođe mnogo pomagao u toku majskih poplava koje su zadesile Semberiju, posebno u Velino selo.

- "Današnji gest gospodina Azmira Subašića je obradovao "Drugačiji svijet". Neizmjerno sam zahvalna u ime svih roditelja djece oboljele od Autizma. Njegovim gestom smo korak bliže ka ostvarenju naših ciljeva", rekla je za portal InfoBijeljina Kaća Blagić, roditelj djeteta sa Autizmom, dodajući da su vrata "Drugačijeg svijeta" svima otvorena, dođite, pogledajte kako se srcem i poštenom borbom gradi bolje sutra za naše andjele

Ovim putem apelujemo na sve građane da se i oni uključe, jer je potrebno još mnogo sredstava, objekat je u lošem stanju. Za pomoć ovom udruženju tokom avgusta biće aktivan i humanitarni broj 1412. Pozivom na ovaj broj donirate 1 KM.

Udruženje se nalazi kod M.Z. Bogdanović plac


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )