FOTO: InfoBijeljina

Policija radi na rasvjetljvanju krivičnog djela nasilničko ponašanaje nakon što je Teslićanin V.M. zadobio prelom ruke i obe pete u Derventi kada su ga, dok je bio sa partnerkom u stanu, napali njen bivši suprug M.F. i sin i D.F. te je skočio u vešu sa drugog sprata, a potom su ga napolju napali.

Incident se desio u noći između subote i nedjelje u Derventi, na lokalitetu tzv. "Sajmište".
 
Policijskoj stanici Derventa, u nedjelju oko 01.45 časova, prijavljeno je da se na pomenutom lokalitetu vidi nekoliko lica koja se najvjerovatije tuku te da jedno lice doziva u pomoć.
 
"Po prijavi su odmah postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa koji su na licu mjesta zatekli lica inicijala M.F. i D.F. oba iz Dervente i lice inicijala V.M. iz Teslića koje je na sebi imalo vidne tjelesne povrede", naveli su iz policije.
 
Dodaju da je V.M. zadobilo teške tjelesne povrede od pada sa visine i od lica inicijala M.F. i D.F. i istome je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Derventa a potom u dobojskoj bolnici.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )