FOTO: null

Kandidat Saveza za promjene za načelnika Ugljevika Vasilije Perić zahvalio je večeras građanima mjesnih zajednica Donje Zabrđe i Gornja Trnova na podršci koju su mu pružali proteklih godina u kojima je vodio Ugljevik naprijed.

"Uz vašu podršku i naš marljiv i pošten rad SDS je pobjeđivao na izborima i jedna smo od najrazvijenih opštine Republike Srpske", rekao je Perić na predizbornim tribinama SDS-a Ugljevika. 

On je istakao da je rukovodstvo opštine predvođeno SDS-om vodilo politiku razvomjernog razvoja Ugljevika. 

"Danas smo opština sa najvećim prosjekom plata i najnižom stopom nezaposlenosti i ponosni smo jer smo zajedno sa narodom postigli najbolje rezultate", poručio je Perić. 

Iz programa rada za naredni period on je izdvojio uređenje korita rijeke Janje, izgradnju prečistača, modernizaciju infrastrukture i izgradnju zatvorenih bazena. 

Perić je najavio da će u Gornjoj Trnovi, rodnom mjestu Filipa Višnjića, biti izgrađena replika rodne kuće srpskog pjesnika i da će se na taj način doprinijeti kulturnom razvoju i razvoju turizmu u tom kraju. 

Na predizbornim trbinama predstavljena je lista od 28 kandidata SDS za odbornike u Skupštini Ugljevika. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )