FOTO: InfoBijeljina

Bijeljinska policija postupa po prijavi Z.N. iz Bijeljine da je glasačima dijeljen novac u blizini OŠ ''Knez Ivo od Semberije'', saopšteno je za InfoBijeljina iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Sprske.

"U 10.25 časova u PS Bijeljina 1 pristupila je Z.N. iz Bijeljine, koja je podnijela pismenu prijavu u ime gradskog odbora jedne političke stranke, a koju je potpisao predsjednik Gradskog odbora T.S. u kojoj navodi da su lica R.P. i nepoznato lice na auto-praonici koja se nalazi u blizini OŠ ''Knez Ivo od Semberije'' davali novčanu naknadu glasačima koji su određeni za glasanje na biračkim mjestima koja se nalaze u navedenoj OŠ", navodi se u saopštenju MUP-a RS.

Dodaju da po navedenoj prijavi postupaju policijski službenici PU Bijeljina koji su obavijestili dežurnog tužioca OJT Bijeljina koji je naložio da se uzme pismena izjava od podnosioca prijave na sve okolnosti navedene u prijavi zbog utvrđivanja svih činjenica.

Rad po prijavi u toku.

Podsjećamo, Štab Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske „Izbori 2022“ prati i preduzima mjere i radnje u cilju održavanja povoljne bezbjednosne situacije u Republici Srpskoj na dan opštih izbora u BiH.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )