FOTO: null

Pet saobraćajnih nezgoda dogodilo se od jutros na području koje pokriva Policijska uprava Bijeljina, saznaje portal InfoBijeljina. Od ovih pet, dvije nezgode su se dogodile u naselju “Dašnica”, i to u razmaku od 50 m.

"U saobraćajnoj nezgoda koja se dogodila oko 16.13 časova na uglu Ulica 1. maja, Dušana Baranina i Majora Dragutina Gavrilovića učestvovala su dva vozila. Automobil marke "alfa" kojim je upravljao S.M. i automobil "VW pasat", upravljalo lice sa inicijalima Lj.T., oboje iz Bijeljine", potvrđeno je za InfoBijeljina u policiji. 

Na razmaku od 50 metara, dogodila se i nezgoda u 16.25 časova na uglu ulica 18. novembra i Borisa Pasternaka, a u njoj je učestvovao automobil "audi" kojim je upravljao D.Z. iz Bijeljine i automobil "alfa" kojim je upravljao D.K., takođe iz Bijeljine. U ovim nezgodama je pričinjena materijalna šteta, te povrijeđenih, na svu sreću, nije bilo.

Pored ovih dogodile su se još tri nezgode, od kojih je poslednja oko 18.00 časova u bijeljinskom naselju Janja, a čiji uviđaj je i dalje u toku.

Portal InfoBijeljina nezvanično saznaje da je u ovoj nezgodi povrijeđen pješak. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )