FOTO: Srna

Najveći zasad marihuane u Crnoj Gori do sada otkriven je u opštini Cetinje na porodičnom imanju osobe čiji su inicijali M.G, koja je uhapšena, saopšteno je iz Uprave policije.

Na imanju M.G. u naselju Rvaši pronađeno je sedam većih plantaža na kojima su bili zasadi 3.346 stabljika marihuane, visine do dva metra, kao i 347 saksija sa zasadima marihuane.
 
Pretresom porodične kuće pronađena je i veća količina marihuane koja je bila spremna za prodaju, kao i lovački karabin sa dva komada municije.
 
Preradom i prodajom marihuane osumnjičeni bi dobio vešemilionski iznos novca čime je spriječeno da navedena droga bude krijumčarena kako na teritoriji Crne Gore tako i prema zemljama regiona.

Droga je otkrivena u akciji kodnog naziva “Dvogled”, koju su sproveli službenici Centra bezbjednosti Podgorica.
 
Ovo je treća pljenidba sa takozvanih plantaža tokom kojih su procesuirane četiri osobe osumnjičene da su uzgajale marihuanu na svojim porodičnim imanjima.
 
M.G. je osumnjičen da je izvršio krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljenje u promet opojnih droga i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )