FOTO: null

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo još tragaju za vozačem koji je sinoć kod Zemaljskog muzeja usmrtio dve pešakinje, a kako je za Klix.ba potvrdila osoba koja je prisustvovala vršenju uviđaja, on je prošao na crveno svetlo jureći

Vozač automobila “golf 6” crne boje, se velikom brzinom kretao ulicom Zmaja od Bosne od Dolac Malte prema centru grada, a kod Muzeja je usmrtio dve ženske osobe - studentkinje iz Bosanske Krupe i Bugojna.

- Vozilo se više od 100 km/h kretalo ulicom Zmaja od Bosne od Dolac Malte prema centru grada i na obeleženom pešačkom prelazu je usmrtio dve pešakinje. Prelazeći zeleno svetlo na pešakom prelazu, jedna osoba je preminula na mestu događaja, a druga iza ponoći tokom pokušaja reanimacije - kazao je sagovornik i dodao kako su brojni delovi automobila ostali polomljeni na mestu događaja, prenosi Klix.ba.

Dodao je kako je na osnovu tih delova izvršena identifikacija na mestu događaja te je policija došla do određenih saznanja o kojoj osobi bi konkretno moglo biti reč.

Kako nezvanično saznaje Klix.ba, reč je o Sanjinu Sejfiću koji je povratnik u kršenju zakona i izvršenju krivičnih dela.

U grupi Pretty Woman Forum na Fejsbuku pojavio se status povodom tragične smrti studentkinja, kao i njihova fotografija. Kako u ovoj grupi tvrde, reč je o Editi M. i Selmi A.

U nesreći koja se dogodila u 21.40 u ulici Zmaja od Bosne u Sarajevo, vozač "golfa 6" je udario dve devojke, a jedna od njih stradala je na licu mesta. Kako su jutros potvrdili iz MUP Kantona Sarajevo, druga devojka je preminula u bolnici iza ponoći, prenosi radiosarajevo.ba.

- Još se traga za osumnjičenim. Pronađeno je njegovo vozilo na području opštine Novo Sarajevo; reč je o vozilu marke "golf 6" s oštećenjima koja odgovaraju saobraćajnoj nesreći. Naši policijski službenici sarađuju sa drugim policijskim organima, a identitet osumnjičenog je poznat - rekao je portparol MUP KS Irfan Neftić za N1.

Vozač koji je uzrokovao saobraćajnu nesreću je u bekstvu.

Inače, Fejbuk je pun komentara ogorčenih građana.

Oni upozoravaju nadležne da se nešto konačno mora preduzeti protiv divljanja na ulicama.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )