FOTO: null

Članovi Udruženja “Restart” Srpska, stigli su pred zgradu Vlade RS u namjeri da “zid plača” sa imenima građana koji su napustili Srpsku “trbuhom za hljebom” poklone ministru porodice, omladine i sporta u Vladi RS Jasmini Davidović.

Restartovci izrevoltirani odlukom ovog ministarstva o kupovini novog auta po cijeni od 82.000 KM namjeravaju ministru Davidović pokloniti “zid” koji kako tvrde ima više imena nego ona što je dobila glasova na izborima. Oko 6.500 potpisa prikupljeno je na “Zidu plača”, koji su članovi Udruženja donijeli pred zgradu Vlade Srpske.

Kada su stigli na Trg Republike policija ih je pojedinačno legitimisala, te im nije dozvolila da poklon za ministra Davidović ostave pred zgradom Vlade.

Članovi ovog udruženja su 13.10. na Trgu Krajine u Banjaluci postavili “Zid plača” na kojem su građani upisivali imena svojih najbližih, članova porodice, rodbine, prijatelja i poznanika koji su napustili zemlju u potrazi za boljim životom.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )