FOTO: dnevni.ba

Policajci koji su intervenisali prilikom napada na članove bijeljinskog Kluba malog fudbala "Radnik MD šop" u Mostaru prepoznali su tri osobe koje su od ranije poznate policiji, a danas se radi i na analizi video-nadzora iz sportskog centra "Mithad Hujdur Hujka", rekao je Srni poptparol Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Hercegovačko-neretvanskog kantona LJudevit Marić.

Marić je istakao da je intervencijom Specijalne policije kantonalnog MUP-a spriječeno da dođe do sukoba većih razmjera. 
 
On je dodao da policija radi na identifikaciji napadača.
 
Marić je rekao da policija i dalje radi na identifikaciji napadače na dvojicu mladića iz Zemuna 30. aprila u Mostaru, koji su takođe napadnuti zog majica sa ćiriličnim natpisom.
 
"Napadnute osobe dale su opis napadača i policija radi na identifikaciji, ali je posao policije otežan jer napadnuti nisu u Mostaru i otežano je prepoznavanje", rekao je Marić.
 
Dvadesetak mlađih muškaraca odjevenih u crne dukseve sa kapuljačama preko glave fizički su sinoć napali članove bijeljinskog Kluba malog fudbala "Radnik MD šop" i upotrijebili suzavac tokom utakmice u Mostaru.
 
Dvojica predstavnika bijeljinskog Kluba malog fudbala "Radnik MD šop" povrijeđena su u napadu grupe huligana na utakmici u Mostaru, dok su ostali uspjeli da prođu bez ozbiljnijih povreda, saopšteno je iz Uprave ovog kluba. Bijeljinski sportisti iz Mostara su ispraćeni uz policijsku pratnju.
 
Dvojica mladića iz Zemuna 30. aprila u Mostaru zadobila su teške tjelesne povrede nakon što su ih napale dvije nepoznate osobe u Ulici Kuluk u Starom gradu. Nepoznate osobe od mladića su tražile da sa sebe skine majicu sa natpisom "Zemun".
 
Nedavno je pokušana i paljevina ugostiteljskog objekta srpske povratničke porodice u mjestu Ortiješ kod Mostara, a u decembru prošle godine devastirana je i oskrnavljena Saborna crkva u Mostaru, a počinioci nikada nisu pronađeni. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )