FOTO: Nezavisne.com

Policija Кazneno popravnog zavoda Banjaluka i ove godine će učestvovati u svečanom defileu povodom 9. januara. Danas su izvršili i poslednje pripreme, a zajedno sa ostalim učesnicima predstaviće se na centralnoj manifestaciji obilježavanja Dana Republike Srpske u Banjaluci.

Direktor КPZ Banjaluka Goran Selak rekao je da za КPZ Banjaluka, učešće u obilježavanju 9. januara predstavlja izuzetnu čast, te da su pripadnici policije obavili sve pripreme za sutrašnji defile. 

"Pripadnici policije КPZ Banjaluka i ove godine će učestvovati u svečanom defileu povodom Dana Republike Srpske. Učešće u obilježavanju 9. januara za našu ustanovu je veliko priznanje i naravno da smo se potrudili da opravdamo ukazanu čast, a  danas smo obavili i poslednje pripreme. Svim građanima želim srećan Dan Republike Srpske i vidimo se na Trgu Кrajine", poručio je Selak.

U četvrtak, 9. januara, u Banjaluci će svečanim defileom na Trgu Кrajine i Svečanom akademijom u dvorani "Borik" biti obilježen 9. januar, Dan Republike Srpske.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )