FOTO: null

Policija još traga za maskiranim i naoružanim razbojnicima koji su juče upali u prostorije „Pavlović banke“ u Bijeljini, potvrđeno je za portal InfoBijeljina u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Šalterska radnica im je dala oko 6.600 maraka, a nakon pljačke je u stanju šoka prevezena u Hitnu pomoć Doma zdravlja Bijeljina. Službenica je nakon ukazane pomoći, puštena na kućno liječenje. 

Načelnik Centra javne bezbjednosti Bijeljina Žarko Ćosić je rekao da su razbojnici nakon pljačke pobjegli tamnoplavim BMW-om prema Pavlovića mostu.

"Automobil je imao hrvatske registarske oznake iz Imotskog. O više detalja ne možemo govoriti dok ne bude završena istraga", rekao je Ćosić.

Napadači su nosili fantomke, kažu građani koji su se zatekli na mjestu događaja.

"Sasvim slučajno sam se tu zatekao. U banku su upala dvojica mladića sa fantomkama. Po mojoj procjeni imaju oko 20 godina. Sve se odigralo munjevito. Pokušao sam da ih zadržim, ali su pobjegli u nepoznatom pravcu", rekao je očevidac pljačke.

Napadačima je tokom pljačke ispao jedan okvir iz pištolja, a pronađene su i novčanice koje su u bijegu izgubili.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )