FOTO: null

Policija Srpske reagovala je po prijavi Banjalučanke koja tvrdi da joj je vlasnik firme koju je nazvala zbog oglasa za posao, u zamjenu za radno mjesto, tražio seksualne usluge.

Kako ATV saznaje, odmah po prijavi u policiji se našlo nekoliko lica.

Saslušani su kao svjedoci. Iako je bila šokirana ponudom, Banjalučanka je tokom razgovora sa vlasnikom firme uspjela ispitati detalje nakon čega se obratila policiji. Svoje iskustvo ispričala je inspektorima banjalučkog CJB.

“Policijski službenici CJB Banjaluka zaprimili su prijavu i u kordinaciji sa Okružnim tužilaštvom Banja Luka provjeravaju se navodi prijave. U skladu sa utvrđenim činjeničnim stanje dostaviće se izvještaj Tužilaštvu”, rekla je Marija Markanovič, portparol CJB Banjaluka.

Pedesetogodišnja žena, svoju priču osim policiji ispričala je i ekipi ATV-a, pod uslovom da joj ne otkije identitet. Na takv potez odlučila se, kako kaže, jer ne želi da djevojke i žene, upadnu u zamku prostitucije. Cilj joj, kaže, i da budu sankcionisani oni koji se ponašaju poput ljudi od kojih je doživjela neprijatnosti, ali i da spriječi da u takvu mrežu ne budu uhvaćene i druge žene. Pogotovo one mlađe.

“To je klasičan oglas za trgovca, čistačice, portira, za rad na fiskalnoj kasi, rad na telefonu.Ja mislim da će neko da nasjedne, a pitanje je kad ode tamo negdje da se nađu, šta ga čeka. Ja sam odlučila da to radim ovako zato što mi je žao te djece”, ispričala je žena koja je dobila nemoralnu ponudu.

Dok policija ispituje navode prijave i saslušava svjedoke, Krivični zakon RS je jasan. Kaže da je za osobu koja navodi na obljubu predviđena kazna zatvora do pet godina.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )