FOTO: null

Više od 60 pripadnika Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina darovaće krv u akciji koja se održava danas i 3. avgusta u Bijeljini i Zvorniku.

Portparol CJB Aleksandra Simojlović rekla je na početku današnje akcije dobrovljnog davalaštva krvi u Bijeljini da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i na ovaj način ističu humani aspekt policijske profesije. 

Policajci u regiji tradicionalno dva puta godišnje organizuju velike akcije dobrovoljnog davalaštva krvi, a za Dan policije u aprilu darovali su više od 100 doza krvi. 

Osim toga, policajci i pojedinačno daruju krv tokom cijele godine, a među njima ima pripadnika koji su ovu dragocjenu tečnost darovali više od 50 puta. 

U bijeljinskoj Službi transfuzije pohvalili su angažman CJB Bijeljina i istakli da je važno planirati dobrovoljno davalaštvo kako bi se osigurala stabilna briga za potrebe pacijenata tokom cijele godine. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )