FOTO: InfoBijeljina

Novi režim saobraćaja u Atinskoj ulici stupio je na snagu 2. oktobra, a zbog potrebe poboljšanja funkcionisanja i povećanja bezbjednosti saobraćaja u gradu.

Uprkos postavljenom saobraćajnom znaku, u jutarnjim časovima smo primijetili “nesnalaženje” vozača, koje je dovelo do povremenih zastoja ulici, jer je u funkciji samo jedna kolovozna traka (druga traka je rezervisana za parkiranje automobila).

Jutrošnju vožnju u oba smjera ubrzo su riješili pripadnici PU Bijeljina dolaskom u Atinsku ulicu i skrećući pažnju vozačima koji su “previdjeli” saobraćajni znak i vozili “po dosadašnjoj navici”, da je režim saobraćaja izmijenjen. 

Apelujemo na vozače da obraćaju pažnju na saobraćajnu signalizaciju kako bi izbjegli sankcije za nepoštovanje saobraćajnih propisa. Na taj način čuvaju sebe, ali i druge učesnike u saobraćaju, ne samo u Atinskoj ulici, nego na svim putnim pravcima. 

Podsjećamo da je u Atinskoj ulici, cijelom dužinom ulice zabranjen jednosmjerni saobraćaj za sva vozila u smjeru od raskrsnice sa Karađorđevom ulicom do raskrsnice sa Ulicom žrtava fašističkog terora.

Umjesto dosadašnjeg obaveznog smjera, određen je suprotan smjer kretanja vozila cijelom dužinom Atinske ulice – u smjeru od raskrsnice sa Ulicom žrtava fašističkog terora do raskrsnice sa Karađorđevom ulicom. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )